پیغام وضعیت

Form id is views_exposed_form
خواص روغن کرچک
خواص روغن کرچک
روغن کرچک از فشردن دانه‌ی گیاه کرچک استخراج می‌شود. روغن کرچک نخستین بار در هندوستان و آفریقا تولید شد. از این روغن که حاوی خواص ضد باکتری و ضد التهابی است،‌ می‌توان در ساخت انواع صابون‌ها، لوازم آرایشی، روغن‌های ماساژ، منسوجات، و داروها استفاده کرد
0
رشد سریع مژه در یک هفته / رشد مژه های ریخته شده
رشد سریع مژه در یک هفته / رشد مژه های ریخته شده
چگونه مژه هایی بلند و پرپشت داشته باشیم؟ چه راهکارهایی را می توان برای رشد سریع مژه انتخاب کرد؟ آیا درمان های خانگی و روغن گیاهی در رشد سریع مژه موثر است؟
0
اشتراک در RSS - مژه