تفاوت های زن و مرد یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی مشترک است به گونه ای که اگر از این تفاوت های زن و مرد اطلاعی نداشته باشیم بسیاری از مواقع از کارهای همسرمان رنجیده خاطر می شویم و بعد از مدتی فکر می کنیم که با داشتن یک خانواده موفق فاصله گرفته ایم یا اینکه فکر میکنیم همسرمان مشکلی دارد!

وقتی که زنان و مردان مانند یکدیگر نیستند در نتیجه رفتار و کردارشان نیز متفاوت می شود و این تفاوت در گفتار و کردار و تفکر باعث عدم درک صحیح زوجین از یکدیگر و زمینه ساز مشکلات در زندگی زناشویی همسران می شود. وظیفه تمام زنان و مردان متعهد به خانواده که می خواهند بدانند چگونه می توان خانواده و همسرداری موفق در زندگی داشته باشند این است که با شناخت این تفاوت های زن و مرد بتوانند شرایط و رفتار همسرشان را به درستی بسنجند و ارزیابی کنند تا از هرگونه سوء نظر و بدبینی بتوانند در امان بمانند. زنان و مردان توجه کنند که با توکل به خداوند فقط و فقط به همسرشان توجه کنند و بدانند که زن و شوهر برای هم می مانند نه چیزهای دیگر حتی بچه ها نیز از کانون خانواده، پس از ازدواج دور می شوند اما زن و شوهر همچنان در کنار هم هستند!

تفاوت در تحمل کردن مشکلات زندگی زن و مرد

همه‌ ما زنان را به احساساتی بودن می‌شناسیم، اما همین زنان احساساتی گاهی با دعوا‌های پی در پی جرقه‌ طلاق در ذهنشان زده می‌شود. زنان همانگونه که عجولانه از خود احساسات مثبت نشان می‌دهند عجولانه هم تصمیم میگیرند و سریع به فکر جدایی می‌افتند. زنان باید توجه کنند که هنگامی که مردان با مشکلی رو برو می‌شوند راهنمایی و گوشزده‌های زن تنها مردان را آزرده خاطر خواهد کرد و اعتماد به نفسشان را جریحه دار می‌کند

 

یا دیده اید که گاهی زنان گله می‌کنند که مردشان بعد از به وجود آمدن مشکلی خیلی بی تفاوت است و انگار نه انگار که مشکلی پیش آمده است مثلا دوستی تعریف می‌کرد که: «همسرم مدت‌ها بود که در خودش فرو رفته بود و خیلی کمتر صحبت می‌کرد تا اینکه بالاخره متوجه شدم که ورشکسته شده است از آن روز از شدت ناراحتی خواب و خوراک نداشتم و حتی دچار بیماری شدم، اما شوهرم خیلی بی تفاوت به این مساله نگاه می‌کرد و می‌گفت: اشکال ندارد دوباره از اول زندگیمان را می‌سازیم...»

 

این دو مثال تا حدودی تفاوت زن و مرد را در تحمل کردن مشکلات نشان می‌دهد که زنان در مواجه شدن با مشکلات شکننده‌تر از مردان هستند. جالب است بدانید که زنان با پیدا شدن مشکلی در زندگی هیجانات خود را بروز می‌دهند، اما مردان در اینگونه مواقع بیشتر گوشه گیر می‌شوند و در خود فرو می‌روند. همچنین مردان برای دستیابی به آرامش و حالت عادی در جهت حل مشکل تلاش می‌کند و زمانی که مشکل حل شد سریع به حالت عادی بر می‌گردد در حالیکه زنان بیشتر نیاز به همدردی دارند و حتی گاه با حل شدن مشکل هم تا روز‌ها ذهنشان همچنان درگیر آن مشکل خواهد بود.

 

مردان در خود فرو می‌روند و به دنبال راه حل می‌گردند تا به تنهایی مشکلشان را حل کنند، زیرا معتقدند که اگر کسی با وجود اینکه خودش بتواند مشکلش را حل کند از دیگران کمک بگیرد فردی ضعیف است و زمانی که احتیاج به کمک داشته باشند سعی می‌کنند با شخص مورد اعتماد مشورت کنند لذا زنان باید توجه کنند که هنگامی که مردان با مشکلی رو برو می‌شوند راهنمایی و گوشزده‌های زن تنها مردان را آزرده خاطر خواهد کرد و اعتماد به نفسشان را جریحه دار می‌کند و البته مردان هم باید توجه کنند که با زن‌ها هنگام ناراحتی صحبت کنند و از آنها حمایت کنند. در نهایت باید بگوییم زنان رابطه گرا هستند و مردان هدف گرا.

تفاوت در استرس و اضطراب زن و مرد

این تفاوت زن و مرد را در بین کارمندان و دانشجویان و زندگی زناشویی به خوبی می‌توان احساس کرد که زنان به مراتب مضطرب‌تر و هراسناک‌تر از مردان می‌باشند. به عنوان مثال: در جریان امتحانات دیده اید که دختران از دو هفته قبل از شروع امتحانات در تکاپوی درس خواندن هستند و هر چه به زمان امتحانات نزدیک‌تر می‌شوند استرسشان هم بیشتر خواهد شد، اما پسران شب امتحان به فکر درس خواندن می‌افتند، زمان امتحانات آرام هستند، بازی می‌کنند، سوت می‌زنند و شب امتحان راحت می‌خوابند...

 

همچنین در محل کار‌ها دیده اید که زنان با دقت بیشتری کارشان را پیش می‌برند و حتی استرس و نگرانی برای سرعت دادن بیشتر به کارشان از چهرشان نمایان می‌شود، اما مردان در کمال خونسردی کارشان را پیش می‌برند بدون انکه استرسی به خود وارد کنند و در زندگی زناشویی هم به مراتب این تفاوت در زمینه‌های مختلف دیده می‌شود مانند زمانی که فرزندتان مریض می‌شود، زن مضطرب است و شب تا صبح مراقب است که مبادا حال فرزندش بد شود، اما آقا راحت می‌خوابد، اما دلیل این تفاوت چیست؟

 

شاید یکی از علل این تفاوت باور قالبی است که از بچگی در گوش بچه‌ها گفته اند مرد باید شجاع باشه، مرد که نمی‌ترسه، مرد که گریه نمی‌کنه و... گرچه این موضوع ادعایی بیش نیست، ولی قابل تعمق است. اما دلیل دیگری استرس و نگرانی بیشتر زنان، گرایش انان به درک و جذب احساسات ناخوشایند است و اینکه زنان به سرعت تحت تاثیر احساسات منفی قرار می‌گیرند.

 

یکی از دلایل مهم تفاوت زن و مرد در استرس و اضطراب داشتن وجود هورمون هاست. "سه هورمون کورتیزول، اپی نفرین و اکسی توسین در این مورد نقش اساسی دارند. وقتی فردی با استرس روبه رو می‌شود، دو هورمون کورتیزول و اپی نفرین با هم باعث افزایش فشار خون و سطح قند خون می‌شوند.

 

در ابتدا متخصصان به این نتیجه رسیدند که مقدار ترشح هورمون کورتیزول در شرایط استرس زا در خانم‌ها بیشتر است و شاید به این دلیل است که خانم‌ها در این حالت عاطفی‌تر و حساس‌تر برخورد می‌کنند، اما در ادامه متوجه شدند مقدار ترشح این هورمون در زن و مرد یکسان است و اصل تفاوت در هورمون اکسی توسین است.

 

یکی از دلایل مهم تفاوت زن و مرد در استرس و اضطراب داشتن وجود هورمون هاست. سه هورمون کورتیزول، اپی نفرین و اکسی توسین در این مورد نقش اساسی دارند. در خانم‌ها با افزایش ترشح کورتیزول و اپی نفرین در شرایط استرس زا، اکسی توسین هم وارد صحنه می‌شود. این هورمون از مغز ترشح شده و تولید دو هورمون قبلی را سرکوب می‌کند تا فرد از نظر عاطفی وضعیت آرام تری پیدا کند. مقدار ترشح این هورمون در مرد‌ها بسیار کم است و این مسئله در پاسخ آنها به استرس تاثیر می‌گذارد. "

اگر به دنبال خوشبختی، شاد بودن و لذت واقعی از زندگی هستید آنها را در خانواده خودتان جستجو کنید نه در جای دیگری!

10 تفاوت عمده زنان و مردان با یکدیگر

1. تفاوت در عواطف و احساسات
2. تفاوت در حس زیبایی شناختی
3. تفاوتهای کلامی زن و مرد
4. تفاوت در نحوه مقابله با استرس (فشار روانی)
5. تفاوت در ارزشها
6.  تفاوت در نحوه کسب ارزشمندی
7. تفاوت در کلی نگری و جزئی نگری
8. تفاوت در توانایی تمرکز
9. تفاوت در رفتار جنسی
10. تفاوت در نحوه تحریک شدن

مدیریت تفاوتها

  • بعضی از این تفاوت های میان زن و مرد پذیرفتنی است و حتی ممکن است سودمند هم باشد. تفاوت های موجود در رابطه زناشویی می توانند به شما فرصت بزرگ شدن بدهند. می توانید با مصالحه یا انعطاف پذیری متقابل بر سایر تفاوت ها غلبه کنید. به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید، این احترام به زندگی مشترک تان ارزش بیشتری می بخشد.
  • به خودتان اعتماد داشته باشید. درگیری با تفاوت ها گاهی نشانه ضعف خودباوری است. اگر مدام نگران باشید که اشتباه می کنید یا به عقاید خود شک داشته باشید ممکن است به جای اینکه تفاوت های میان خود و همسرتان را تمایزهای ساده ببینید، آن ها را درست یا غلط قلمداد کنید. هر وقت متوجه تفاوتی می شوید ممکن است آن را گواهی بر اشتباه خود ببینید و حتی بیش از پیش نسبت به خودتان بدبین شوید یا آن را چالشی ببینید که مجبورید در مقابلش از خود دفاع کنید.
  • کنجکاو باشید نه ستیزه جو. اگر کاری که همسرتان می کند از دید شما بی معنی است حتما این مسئله را جوری با او در میان بگذارید که فکر نکند به او می گویید عقلش نمی رسد. هنگامی که همسرتان کاری را به روشی متفاوت انجام می دهد به جای اینکه به او بگویید «آخه این چه کاریه؟» بگویید «من تا حالا هیچ وقت این جوری این کار را نکرده ام، این روش چه حسنی دارد؟»
  • بر شباهت ها تکیه کنید. اگر درگیر برخی مشکلات هستید به خود یادآوری کنید که در بسیاری موارد با همسرتان شباهت دارید و حتما بر آن موارد تاکید کنید. مثلا اگر سلیقه تان در باب موسیقی یکی نیست اما در زمینه فیلم سلیقه یکسانی دارید بیشتر به سینما بروید.
  • به هم احترام بگذارید. اگر فکر یا احساس یا نحوه عملکرد کسی مثل شما نباشد آن فرد متفاوت است نه اینکه اشتباه می کند. این موضوع را همه می دانند اما پیاده کردن آن در عمل کمی سخت است. پس به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید و با آغوش باز پذیرای شان باشید.

برای دسترسی به فهرست مراکز مشاوره و متخصصین روانشناسی روی لینک های زیر کلیک نمایید:

مرکز مشاوره
مرکز مشاوره شمال تهران
مرکز مشاوره جنوب تهران
مرکز مشاوره غرب تهران
مرکز مشاوره شرق تهران
روانپزشک خوب در تهران

 

افزودن دیدگاه جدید

محتوای این فیلد خصوصی است و به صورت عمومی نشان داده نخواهد شد.
The comment language code.

Filtered HTML

  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
امتیاز
{"ratingValue":5,"reviewCount":1}
جمع امتیاز ها
5
تعداد امتیاز ها
1

افزودن دیدگاه جدید

Filtered HTML

  • نشانی‌های وب و پست الکتونیکی به صورت خودکار به پیوند‌ها تبدیل می‌شوند.
  • تگ‌های HTML مجاز: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd>
  • خطوط و پاراگراف‌ها بطور خودکار اعمال می‌شوند.
Schemas
{ "@context" : "https://schema.org", "@type" : "Article", "name" : "مدیریت تفاوت های زنان و مردان در زندگی چگونه باید باشد؟","headline" : "مدیریت تفاوت های زنان و مردان در زندگی چگونه باید باشد؟", "url" : "https://jameesalamat.com/node/763","id" : "https://jameesalamat.com/node/763","image":[ "https://jameesalamat.com/sites/default/files/field/image/%D8%AA%D9%81%D8%A7%D9%88%D8%AA-%D8%B2%D9%86%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86.jpg"], "author":"Jameesalamat.com - جامعه سلامت","description":" تفاوت های زن و مرد یکی از موضوعات بسیار مهم در زندگی مشترک است به گونه ای که اگر از این تفاوت های زن و مرد اطلاعی نداشته باشیم بسیاری از مواقع از کارهای همسرمان رنجیده خاطر می شویم و بعد از مدتی فکر می کنیم که با داشتن یک خانواده موفق فاصله گرفته ایم یا اینکه فکر میکنیم همسرمان مشکلی دارد!" , "articleBody" : " وقتی که زنان و مردان مانند یکدیگر نیستند در نتیجه رفتار و کردارشان نیز متفاوت می شود و این تفاوت در گفتار و کردار و تفکر باعث عدم درک صحیح زوجین از یکدیگر و زمینه ساز مشکلات در زندگی زناشویی همسران می شود.&nbsp;وظیفه تمام زنان و مردان متعهد به خانواده که می خواهند بدانند چگونه می توان خانواده&nbsp;و همسرداری موفق در زندگی داشته باشند این است که با شناخت این تفاوت های زن و مرد بتوانند شرایط و رفتار همسرشان را به درستی بسنجند و ارزیابی کنند تا از هرگونه سوء نظر و بدبینی بتوانند در امان بمانند.&nbsp;زنان و مردان توجه کنند که با توکل به خداوند فقط و فقط به همسرشان توجه کنند و بدانند که زن و شوهر برای هم می مانند نه چیزهای دیگر حتی بچه ها نیز از کانون خانواده، پس از ازدواج دور می شوند اما زن و شوهر همچنان در کنار هم هستند! تفاوت&nbsp;در تحمل کردن مشکلات زندگی زن و مرد همه‌ ما زنان را به احساساتی بودن می‌شناسیم، اما همین زنان احساساتی گاهی با دعوا‌های پی در پی جرقه‌ طلاق در ذهنشان زده می‌شود. زنان همانگونه که عجولانه از خود احساسات مثبت نشان می‌دهند عجولانه هم تصمیم میگیرند و سریع به فکر جدایی می‌افتند.&nbsp;زنان باید توجه کنند که هنگامی که مردان با مشکلی رو برو می‌شوند راهنمایی و گوشزده‌های زن تنها مردان را آزرده خاطر خواهد کرد و اعتماد به نفسشان را جریحه دار می‌کند &nbsp; یا دیده اید که گاهی زنان گله می‌کنند که مردشان بعد از به وجود آمدن مشکلی خیلی بی تفاوت است و انگار نه انگار که مشکلی پیش آمده است مثلا دوستی تعریف می‌کرد که: «همسرم مدت‌ها بود که در خودش فرو رفته بود و خیلی کمتر صحبت می‌کرد تا اینکه بالاخره متوجه شدم که ورشکسته شده است از آن روز از شدت ناراحتی خواب و خوراک نداشتم و حتی دچار بیماری شدم، اما شوهرم خیلی بی تفاوت به این مساله نگاه می‌کرد و می‌گفت: اشکال ندارد دوباره از اول زندگیمان را می‌سازیم...» &nbsp; این دو مثال تا حدودی تفاوت زن و مرد را در تحمل کردن مشکلات نشان می‌دهد که زنان در مواجه شدن با مشکلات شکننده‌تر از مردان هستند. جالب است بدانید که زنان با پیدا شدن مشکلی در زندگی هیجانات خود را بروز می‌دهند، اما مردان در اینگونه مواقع بیشتر گوشه گیر می‌شوند و در خود فرو می‌روند. همچنین مردان برای دستیابی به آرامش و حالت عادی در جهت حل مشکل تلاش می‌کند و زمانی که مشکل حل شد سریع به حالت عادی بر می‌گردد در حالیکه زنان بیشتر نیاز به همدردی دارند و حتی گاه با حل شدن مشکل هم تا روز‌ها ذهنشان همچنان درگیر آن مشکل خواهد بود. &nbsp; مردان در خود فرو می‌روند و به دنبال راه حل می‌گردند تا به تنهایی مشکلشان را حل کنند، زیرا معتقدند که اگر کسی با وجود اینکه خودش بتواند مشکلش را حل کند از دیگران کمک بگیرد فردی ضعیف است و زمانی که احتیاج به کمک داشته باشند سعی می‌کنند با شخص مورد اعتماد مشورت کنند لذا زنان باید توجه کنند که هنگامی که مردان با مشکلی رو برو می‌شوند راهنمایی و گوشزده‌های زن تنها مردان را آزرده خاطر خواهد کرد و اعتماد به نفسشان را جریحه دار می‌کند و البته مردان هم باید توجه کنند که با زن‌ها هنگام ناراحتی صحبت کنند و از آنها&nbsp;حمایت کنند. در نهایت باید بگوییم زنان رابطه گرا هستند و مردان هدف گرا. تفاوت در استرس و اضطراب&nbsp;زن و مرد این تفاوت زن و مرد را در بین کارمندان و دانشجویان و زندگی زناشویی به خوبی می‌توان احساس کرد که زنان به مراتب مضطرب‌تر و هراسناک‌تر از مردان می‌باشند. به عنوان مثال: در جریان امتحانات دیده اید که دختران از دو هفته قبل از شروع امتحانات در تکاپوی درس خواندن هستند و هر چه به زمان امتحانات نزدیک‌تر می‌شوند استرسشان هم بیشتر خواهد شد، اما پسران شب امتحان به فکر درس خواندن می‌افتند، زمان امتحانات آرام هستند، بازی می‌کنند، سوت می‌زنند و شب امتحان راحت می‌خوابند... &nbsp; همچنین در محل کار‌ها دیده اید که زنان با دقت بیشتری کارشان را پیش می‌برند و حتی استرس و نگرانی برای سرعت دادن بیشتر به کارشان از چهرشان نمایان می‌شود، اما مردان در کمال خونسردی کارشان را پیش می‌برند بدون انکه استرسی به خود وارد کنند و در زندگی زناشویی هم به مراتب این تفاوت در زمینه‌های مختلف دیده می‌شود مانند زمانی که فرزندتان مریض می‌شود، زن مضطرب است و شب تا صبح مراقب است که مبادا حال فرزندش بد شود، اما آقا راحت می‌خوابد، اما دلیل این تفاوت چیست؟ &nbsp; شاید یکی از علل این تفاوت باور قالبی است که از بچگی در گوش بچه‌ها گفته اند مرد باید شجاع باشه، مرد که نمی‌ترسه، مرد که گریه نمی‌کنه و... گرچه این موضوع ادعایی بیش نیست، ولی قابل تعمق است.&nbsp;اما دلیل دیگری استرس و نگرانی بیشتر زنان، گرایش انان به درک و جذب احساسات ناخوشایند است و اینکه زنان به سرعت تحت تاثیر احساسات منفی قرار می‌گیرند. &nbsp; یکی از دلایل مهم تفاوت زن و مرد در استرس و اضطراب داشتن وجود هورمون هاست. "سه هورمون کورتیزول، اپی نفرین و اکسی توسین در این مورد نقش اساسی دارند. وقتی فردی با استرس روبه رو می‌شود، دو هورمون کورتیزول و اپی نفرین با هم باعث افزایش فشار خون و سطح قند خون می‌شوند. &nbsp; در ابتدا متخصصان به این نتیجه رسیدند که مقدار ترشح هورمون کورتیزول در شرایط استرس زا در خانم‌ها بیشتر است و شاید به این دلیل است که خانم‌ها در این حالت عاطفی‌تر و حساس‌تر برخورد می‌کنند، اما در ادامه متوجه شدند مقدار ترشح این هورمون در زن و مرد یکسان است و اصل تفاوت در هورمون اکسی توسین است. &nbsp; یکی از دلایل مهم تفاوت زن و مرد در استرس و اضطراب داشتن وجود هورمون هاست. سه هورمون کورتیزول، اپی نفرین و اکسی توسین در این مورد نقش اساسی دارند.&nbsp;در خانم‌ها با افزایش ترشح کورتیزول و اپی نفرین در شرایط استرس زا، اکسی توسین هم وارد صحنه می‌شود. این هورمون از مغز ترشح شده و تولید دو هورمون قبلی را سرکوب می‌کند تا فرد از نظر عاطفی وضعیت آرام تری پیدا کند. مقدار ترشح این هورمون در مرد‌ها بسیار کم است و این مسئله در پاسخ آنها به استرس تاثیر می‌گذارد. " اگر به دنبال خوشبختی، شاد بودن و لذت واقعی از زندگی هستید آنها را در خانواده خودتان جستجو کنید نه در جای دیگری! 10 تفاوت عمده زنان و مردان با یکدیگر 1.&nbsp;تفاوت در عواطف و احساسات 2. تفاوت در حس زیبایی شناختی 3. تفاوتهای کلامی زن و مرد 4. تفاوت در نحوه مقابله با استرس (فشار روانی) 5. تفاوت در ارزشها 6. &nbsp;تفاوت در نحوه کسب ارزشمندی 7. تفاوت در کلی نگری و جزئی نگری 8. تفاوت در توانایی تمرکز 9. تفاوت در رفتار جنسی 10.&nbsp;تفاوت در نحوه تحریک شدن مدیریت تفاوتها بعضی از این تفاوت های میان زن و مرد پذیرفتنی است و حتی ممکن است سودمند هم باشد. تفاوت های موجود در رابطه زناشویی می توانند به شما فرصت بزرگ شدن بدهند. می توانید با مصالحه یا انعطاف پذیری متقابل بر سایر تفاوت ها غلبه کنید. به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید، این احترام به زندگی مشترک تان ارزش بیشتری می بخشد. به خودتان اعتماد داشته باشید. درگیری با تفاوت ها گاهی نشانه ضعف خودباوری است. اگر مدام نگران باشید که اشتباه می کنید یا به عقاید خود شک داشته باشید ممکن است به جای اینکه تفاوت های میان خود و همسرتان را تمایزهای ساده ببینید، آن ها را درست یا غلط قلمداد کنید. هر وقت متوجه تفاوتی می شوید ممکن است آن را گواهی بر اشتباه خود ببینید و حتی بیش از پیش نسبت به خودتان بدبین شوید یا آن را چالشی ببینید که مجبورید در مقابلش از خود دفاع کنید. کنجکاو باشید نه ستیزه جو. اگر کاری که همسرتان می کند از دید شما بی معنی است حتما این مسئله را جوری با او در میان بگذارید که فکر نکند به او می گویید عقلش نمی رسد. هنگامی که همسرتان کاری را به روشی متفاوت انجام می دهد به جای اینکه به او بگویید «آخه این چه کاریه؟» بگویید «من تا حالا هیچ وقت این جوری این کار را نکرده ام، این روش چه حسنی دارد؟» بر شباهت ها تکیه کنید. اگر درگیر برخی مشکلات هستید به خود یادآوری کنید که در بسیاری موارد با همسرتان شباهت دارید و حتما بر آن موارد تاکید کنید. مثلا اگر سلیقه تان در باب موسیقی یکی نیست اما در زمینه فیلم سلیقه یکسانی دارید بیشتر به سینما بروید. به هم احترام بگذارید. اگر فکر یا احساس یا نحوه عملکرد کسی مثل شما نباشد آن فرد متفاوت است نه اینکه اشتباه می کند. این موضوع را همه می دانند اما پیاده کردن آن در عمل کمی سخت است. پس به تفاوت های یکدیگر احترام بگذارید و با آغوش باز پذیرای شان باشید. برای دسترسی به فهرست مراکز مشاوره و متخصصین روانشناسی روی لینک های زیر کلیک نمایید: مرکز مشاوره مرکز مشاوره شمال تهران مرکز مشاوره جنوب تهران مرکز مشاوره غرب تهران مرکز مشاوره شرق تهران روانپزشک خوب در تهران &nbsp; " ,"datePublished":"2020-08-08T22:41:50+04:30","dateModified":"2020-08-13T14:51:29+04:30","mainEntityOfPage":"Article", "publisher" : [{"@context" : "https://schema.org", "@type" : "Organization", "name" : "jameesalamat.com - جامعه سلامت", "url":"jameesalamat.com", "logo": { "@type": "ImageObject", "url": "jameesalamat.com/themes/custom/winter/logo.png", "width": "300px", "height": "83px" }}] }